Základ cukrovinek HARIBO tvoří cukr, vepřová želatina a výtažky z ovoce a rostlin. Ovocné a rostlinné extrakty dodávají bonbonům barvu a chuť (např. kyselina citronová, ovšem...
Základ cukrovinek HARIBO tvoří cukr, vepřová želatina a výtažky z ovoce a rostlin. Ovocné a rostlinné extrakty dodávají bonbonům barvu a chuť (např. kyselina citronová, ovšem...
Základ cukrovinek HARIBO tvoří cukr, vepřová želatina a výtažky z ovoce a rostlin. Ovocné a rostlinné extrakty dodávají bonbonům barvu a chuť (např. kyselina citronová, ovšem ne jako konzervovací přípravek, ale pouze jako ochucovadlo v malém množství). Potřebné barevnosti se docílí smícháním ovocných základů černého rybízu, pomeranče, citrónu, kiwi a jablka. Bonbony se leští včelím voskem a nikoli tukem. Cukrovinky ve výrobě stráví poměrně dlouhou dobu – každý medvídek například 3 dny, během nichž je z produktu odstraněn přebytek vody. Ta může být nositelem možných mikroorganismů. Právě nižšípodíl vody pak zaručuje čerstvost a prvotřídní kvalitu s dlouhou dobou trvanlivosti. Spotřebitel má proto jistotu, že dostává skutečně jedinečný výrobek.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.